Anmälan till våra lopp 2019

Vansbro AIK Simklubb (Vansbrosimningen) köp och leveransvillkor

Köp

Anmälan är bindande och gäller när vi tagit emot betalning. Vid anmälan skickas en bekräftelse av köpet med e-post. Inom en vecka sänds inloggningsuppgifter ut till mina sidor. Deltagaren förbinder sig att följa deltagarvillkor enl. vansbrosimningen.se/tavlingsregler/ Det är inte tillåtet att deltaga i våra arrangemang i någon annans namn än ditt eget. Vid eventuellt inställt lopp återbetalas 50% av anmälningsavgiften.

Betalning

Betalning sker online med kort eller Swish i svenska kronor. För kortbetalning använder vi DIBS (www.dibs.se). Vi lagrar inte några kortuppgifter.

Dina personuppgifter skyddas med säker SSL kryptering mellan webbläsare och webbserver.

Vansbrosimningen är en allmännyttig ideell förening och redovisar inte moms.

Ångerrätt

Ångerrätten är undantagen vid anmälan till idrottsevenemang eller kulturevenemang. Det innebär att när anmälan/betalning är gjord är anmälan bindande. Erlagd avgift återbetalas ej. Alla undantag gällande ångerrätten kan du läsa om i Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Motionsloppsförsäkring

Om du tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring återbetalas hela deltagaravgiften vid sjukdom eller skada som förhindrar deltagande. Du måste visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken. I Folksms Motionsloppsförsäkring ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller under tävling och under resan till och från arrangemanget. Motionsloppsförsäkring gäller i 12 månader från teckningsdatumet och gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangemang.

Läs mer hos Folksam. Anmäl återbetalning av anmälningsavgift eller olycksfallsskada till Folksam på telefon: 0771-960 960. På sidorna försäkringar och anmälningsvillkor kan du ta del av våra fullständiga villkor.

Leverans

Vid anmälan finns möjlighet att beställa Vansbrosimningens årströja. Leverantör är Team Sportia och tryck och leverans sker från maj månad. Fraktkostnad ingår i priset

Media

Genom anmälan i Vansbrosimningens lopp ger den deltagande sitt medgivande att bild, intervjuer, film (rörlig bild) fritt får användas av Vansbrosimningen inom ramen för Vansbrosimningens nyhetsbevakning och marknadsföring. Stillbilder och rörligt material publiceras i Vansbrosimningen redaktionella och digitala kanaler som exempelvis hemsida, sociala medier och livesändning/TV-sändning. Vansbrosimningen är inte skyldig att meddela när denna medverkan ska ske.

Resultat

I och med anmälan till Vansbrosimningen godkänner du att uppgifterna får offentliggöras. Dina personuppgifter såsom namn, hemort, födelseår och klubb kommer att publiceras på internet och i tidningar.

Personuppgifter

I samband med registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, i syfte att fullfölja och tillhandahålla den service du förväntar dig av oss. Du har rätt att få utdrag av den information som vi har registrerad om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse. De flesta uppgifter kan du ändra själv via mina sidor. Annars kontakta oss på info@vansbrosimningen.se.

Var hanteras mina uppgifter?

Betalning, vi använder betalningslösningar från DIBS (www.dibs.se) och Swish (www.getswish.se). Uppgifter som vi lämnar till betalningsleverantören är ordernummer och belopp.

Kanslisystem, vi använder ett kanslisystem från Bärra (www.kanslisystem.se). Systemet används för anmälan, administration, resultat och mina sidor. De uppgifter som hanteras är kundnummer, namn, personnummer/födelsedag, adress, epost, telefonnummer, anmälan och resultat.

Tidtagning, vi anlitar EQ-Timing för tidtagning (www.eqtiming.se). EQ-Timing hanterar namn, födelsedag, hemort, starttid, startnummer och startgrupp.

Nyhetsbrev, vi använder Mailchimp (www.mailchimp.com) för utskick av nyhetsbrev. De uppgifter som hanteras är namn och epost.

Resultat exporteras också till En Svensk Klassiker (ensvenskklassiker.se). En Svensk Klassiker ägs gemensamt av Engelbrektsloppet, Vasaloppet, Vätternrudan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet. De uppgifter som exporteras är kundnummer, namn, personnummer, epost och resultat.

Vetenskapliga studier

Deltagarna i våra lopp blir av och till föremål för medicinsk forskning. Vansbrosimningens register är för denna typ av studier en tillgång. Registret kan samköras med information från register i t ex sjukvården, försäkringskassan och statistiska centralbyrån. Registerstudier påverkar inte och involverar inte den enskilde deltagaren. Forskare samlar och sammanställer avidentifierad information under sekretess. Resultat presenteras i vetenskapliga tidskrifter och i press. Sammanställningar sker i tabeller och ingen enskild kan identifieras.

För samma forskningsändamål kan även enkäter komma att sändas ut via epost, där mottagaren själv får avgöra om man vill delta.

Organisation

Vansbro AIK Simklubb
Järnavägen 14
780 50 Vansbro
Organisationsnummer 802440-8927
E-post info@vansbrosimningen.se
Telefon 0281-10622
Vansbrosimningen är ett registrerat varumärke som ägs av Vansbro AIK Simklubb.


Vansbrosimningen
Kundtjänst 0281-10622
E-post info@vansbrosimningen.se

Köp och leveransvillkor
DIBS - Payments made easy